ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ LAND ROVER

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ LAND ROVER


Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ LAND ROVER ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.

LAND ROVER SAVE AND CARE PREMIUM

Τα Service Plans "Save and Care Premium" της Land Rover είναι σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν την βέλτιστη συντήρηση στο Land Rover σας με τους καλύτερους οικονομικούς όρους.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Στην περίπτωση ατυχήματος ή δυσλειτουργίας, εξειδικευμένοι τεχνικοί θα έρθουν σε εσάς όπου βρίσκεστε, και σε περίπτωση ανάγκης θα φροντίσουμε τη μεταφορά του αυτοκινήτου.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Φτιάξτε το δικό σας Land Rover μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε μοντέλο, και κατασκετασμένα στα ίδια υψηλά standard με τα το αυτοκίνητό σας.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

Αξίζει να επιλέξετε το δικό σας εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Land Rover. Αυτόν που θα καλύψει τις ανάγκες σας με εγγυημένη πραγματομωσύνη και πλήρη εγγύηση.

3 ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ


Κάθε νέο Land Rover προστατεύεται από 3ετή εγγύηση, η οποία ισχύει από την ημέρα παράδοσης του οχήματος.

Εάν ένα γνήσιο ανταλλακτικό Land Rover πρέπει να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος, αυτή η εργασία θα εκτελεστεί δωρεάν από έναν αντιπρόσωπο Land Rover χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά Land Rover, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε αλλαγή ιδιοκτησίας.

ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ SERVICE


Η Land Rover δίνει την ευκαιρία στους κατόχους όλων των μοντέλων τεσσάρων έως 10 ετών, να βιώσουν την εμπειρία της premium εξυπηρέτησης των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Land Rover.

LAND ROVER TYRE WARRANTY


Τα ελαστικά του νέου σας Land Rover καλύπτονται από δωρεάν 3ετή εγγύηση ελαστικών. Η εγγύηση ισχύει και στην περίπτωση αντικατάστασης και των 4 ελαστικών σας σε ένα από τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία μας.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Εξατομικεύστε Το Land Rover σας με μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το μοντέλο σας. Τα αξεσουάρ της Land Rover έχουν δοκιμαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα ίδια πρότυπα του αυτοκινήτου σας και καλύπτονται με την εγγύηση ανταλλακτικών και αξεσουάρ της Land Rover.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΛΑΝΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

Η ομάδα του συνεργείου μας δεσμεύεται να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου καθόλη την διάρκεια της ιδιοκτησίας του οχήματός σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ SERVICE

Διατηρήστε το Land Rover όχημά σας σε άριστη κατάσταση.
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Οι επίσημοι επισκευαστές Land Rover έχουν ασύγκρτιη εμπειρία σε όλες τις πτυχές συντήρησης και επισκευής ενός Land Rover. Μόνο σε ένα επίσημο επισκευαστή Land Rover θα βρείτε τα υψηλά ποιοτικά standard που θα σας καθησυχάσουν πως το αυτοκίνητό σας και η εγγύηση του βρίσκονται στσ κστάλληλα χέρια.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να βασιστείτε στην οδική μας βοήθεια, όποια και αν είναι η κατάσταση, όπου και αν βρίσκεστε σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Το μόνο που ζητάμε είναι να καλύπτεται το αυτοκίνητό σας από την εγγύηση.

ΟΦΕΛΗ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΟΦΕΛΗ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Μπορείτε να βασίζεστε στην οδική βοήθεια. Απολαμβάνετε την οδική βοήθεια της Land Rover όσο διαρκεί και η εγγύηση του νέου σας αυτοκινήτου. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί της Land Rover μπορούν να λύσουν το πρόβλημα σας επί τόπου τις περισσότερες φορές. Εάν όχι, το αυτοκίνητό σας θα μεταφερθεί σε ένα εξουσιοδοτημένο επισκευαστή. Πανευρωπαϊκή Οδική Βοήθεια και Επισκευή για το Land Rover σας με ένα τηλέφωνο στο +30 210 3499599.
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα επισκευής ατυχημάτων σας δίνει πρόσβαση στο δίκτυο των επίσημων επισκευατών μας. Έχουμε δέσμευση απέναντί σας πως το Land Rover σας θα επανέλθει στα υψηλότερα επίπεδα.
ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ

Δε συμβαίνει συχνά, αλλά αν ένα Land Rover χρειάζεται ανάκληση, οι ιδιοκτήτες ενημερώνονται και σας συμβουλεύουμε για το πώς πρέπει να προχωρήσετε.
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Όταν χρησιμοποιείται ένα γνήσιο ανταλλακτικό της Land Rover στο αυτοκίνητό σας, έχετε 12 μήνες εγγύηση.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Σαν κομμάτι της δέσμευσής μας στο περιβάλλον, έχει δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης της Land Rover.
NAVIGATION & ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

NAVIGATION & ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Εάν το δορυφορικό σας navigation είναι πάνω από 1 χρόνου, μπορείτε να το αναβαθμίσετε για να έχετε πιο ακριβή ενημέρωση για τους δρόμους. Χιλιάδες σημεία ενδιαφέροντος προστίθενται κάθε μέρα.

LAND ROVER InControl

Το InControl είναι μια σειρά από υπηρεσίες και εφαρμογές που σας συνδέουν με το όχημά σας, αλλά και με τον εξωτερικό κόσμο απρόσκοπτα και με ασφάλεια.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ