ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΤΗΣ LAND ROVER, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ SERVICE

Η ομάδα του συνεργείου μας δεσμεύεται να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου καθόλη την διάρκεια της ιδιοκτησίας του οχήματός σας.

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση του Land Rover σας από τον πιο απλό έλεγχο εως το πλήρες service. Παρέχουμε άνετο χώρο αναμονής καθώς και την δυνατότητα συλλογής και παράδοσης του οχήματος από και προς τον χώρο σας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Σύμβουλο Service.

Για να διασφαλιστεί η σωστή συντήρηση του οχήματός σας κάθε φορά που το όχημα επισκέπτεται το συνεργείο μας, σας παρέχουμε δωρεάν οπτικό έλεγχο, δίνοντάς σας την πλήρη εικόνα της κατάστασης στην οποία αυτό βρίσκεται καθώς και υπενθύμιση της επόμενης τακτικής συντήρησης.

Μια εκτενής λίστα γνήσιων Αξεσουάρ της Land Rover είναι διαθέσιμη για το όχημά σας, ώστε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στην αισθητική και τον τρόπο ζωή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


SERVICE

Λεωφ. Συγγρού 367 175 64 Π.Φάληρο

Τηλέφωνο: +30 210 9424 505
Διεύθυνση Email: info@jlrspanos.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 16:00
Σάββατο - Κυριακή: Κλειστά