DISCOVERY

DISCOVERY

ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΕΠΤΑΘΕΣΙΟ SUV.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Premium και δυναμική σχεδίαση, με χαμηλότερη, φαρδύτερη σιλουέτα.
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το Νέο Discovery προάγει την ευελιξία σε νέα επίπεδα.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Το Νέο Discovery είναι ιδανικό για ταξίδια περιπέτειας με την οικογένεια.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Pivi Pro είναι το πιο προηγμένο μας σύστημα infotainment.
DISCOVERY

DISCOVERY

Αναγνωρίσιμη και δυναμική σχεδίαση. Διακριτικές και σοφιστικέ πινελιές ενισχύουν τον premium χαρακτήρα του εξαιρετικά ευέλικτου Discovery
DISCOVERY R‑DYNAMIC

DISCOVERY R‑DYNAMIC

Το Discovery R-Dynamic ενσαρκώνει έναν ακαταμάχητο συνδυασμό σπορ χαρακτήρα και ευελιξίας. Με μοναδικούς προφυλακτήρες και απαράμιλλα σχέδια ζαντών και πίσω φώτων.
DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

Η Metropolitan Edition συνδυάζει απαράμιλλο στυλ, πρακτικότητα και άνεση και θεωρείται η πιο premium εκδοχή στην ιστορία του Discovery. Ζάντες 22” Diamond Turned, αποκλειστικές Μαύρες δαγκάνες φρένων της Land Rover, μάσκα Bright Atlas και η λέξη Discovery πλαισιώνονται από νότες πολυτέλειας στην καμπίνα.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΗΠΙΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (MILD HYBRID)

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΗΠΙΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (MILD HYBRID)

Καθαρότεροι. Πιο Αποδοτικοί. Κινητήρες Ήπιας Υβριδικής Τεχνολογίας (Mild Hybrid) χρησιμοποιούν μια μπαταρία για να συγκεντρώνουν, αποθηκεύουν και ανακατανέμουν την ενέργεια που συνήθως χάνεται κατά την επιβράδυνση. Διατίθεται με κινητήρες D250, D300 και P360.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

PIVI PRO

Σε πλήρη ετοιμότητα και πάντα συνδεδεμένο, το Pivi Pro είναι το πιο διαισθητικό μας σύστημα infotainment. Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών του είναι:


- 11,4” Touchscreen 
- Newly designed interface 
- Digital Audio Broadcast (DAB) radio
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote3


Επίσης θα επωφεληθείτε από τα εξής premium χαρακτηριστικά:


- Ταχεία εκκίνηση
- Τεχνητή νοημοσύνη (AI)
- Νέα έξυπνη πλοήγηση4
- 2D και 3D χάρτες με αυτόματες ενημερώσεις
- Live η κίνηση στους δρόμους

PIVI PRO
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
MERIDIAN™ SUROUND SOUND SYSTEM
ΕΠΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΕΠΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

Αν σχεδιάζετε ταξίδια επτά ατόμων, με φίλους, ή με την οικογένεια, το επταθέσιο Discovery σάς προσφέρει την τέλεια καθημερινή λύση. Με αμφιθεατρική διάταξη (υπερυψωμένα) και θερμαινόμενα καθίσματα σε όλες τις σειρές, όλοι μπορούν να απολαύσουν βέλτιστη ορατότητα με απόλυτη άνεση.
ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Από τις θήκες στις πόρτες μέχρι τους κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους, υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για τα πάντα στο Discovery. Πρακτικά χαρακτηριστικά όπως πολλαπλές θύρες φόρτισης USB-C και διαμόρφωση της δεύτερης και τρίτης σειράς καθισμάτων με το πάτημα ενός μπουτόν, διασφαλίζουν απαράμιλλη ευελιξία.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το Discovery προσφέρει ποικίλα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σας. Ανοίξτε και κλείστε την πίσω πόρτα, ακόμα και όταν τα χέρια σας είναι φορτωμένα με μία ηλεκτρική πίσω πόρτα που ελέγχεται με μία κίνηση του ποδιού. Τέλος, το ηλεκτρικό σκαλοπάτι στο εσωτερικό της πίσω πόρτας είναι ιδανικό για να παρακολουθήσετε μία εκδήλωση ή να αλλάξετε τα λασπωμένα μποτάκια των παιδιών.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια του Discovery έχει αξιολογηθεί με πέντε αστέρια Euro NCAP. Ένας συνδυασμός πέντε σημείων πρόσδεσης ISOFIX, μιας γκάμας συστημάτων υποστήριξης οδηγού για πιο άνετη και ασφαλέστερη οδήγηση και μέχρι οκτώ αερόσακων οδηγού και επιβατών, συνεισφέρουν στη διατήρηση της ασφάλειας της οικογένειάς σας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ


Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατά το πρότυπο NEDC2 με βάση τις επίσημες δοκιμές του κατασκευαστή στον κύκλο WLTP, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Δίδονται μόνο για λόγους σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης καυσίμου επηρεάζονται από παράγοντες όπως στυλ οδήγησης, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, ζάντες/ελαστικά και αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται. Οι τιμές NEDC2 υπολογίζονται βάσει κυβερνητικού αλγορίθμου από τις τιμές WLTP που αντιστοιχούν σε αυτές που θα ίσχυαν αν εφαρμοζόταν το παλαιότερο πρότυπο δοκιμών NEDC. Στη συνέχεια εφαρμόζονται οι ανάλογοι φόροι.


Δείτε τα στοιχεία WLTP.
Το WLTP αποτελεί το νέο, επίσημο κύκλο δοκιμών της Ε.Ε. για τον υπολογισμό τυποποιημένης κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 για επιβατικά αυτοκίνητα. Μετρά την κατανάλωση καυσίμου και ενέργειας, την αυτονομία και τις εκπομπές ρύπων. Είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν πιο ρεαλιστικά στοιχεία υπό πραγματικές οδηγικές συνθήκες. Για τις δοκιμές χρησιμοποιούνται οχήματα με προαιρετικό εξοπλισμό, μία πολύ πιο απαιτητική διαδικασία και διάφορα οδηγικά προφίλ.


1 Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Apple CarPlay εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay για περισσότερες πληροφορίες.

2 Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Android Auto. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το Android Auto εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.android.com/auto/ για περισσότερες πληροφορίες.

3 Land Rover Remote περιλαμβάνει συνδρομητικές υπηρεσίες που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που θα προτείνει ο Έμπορος της Land Rover. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε την Εφαρμογή Land Rover Remote από το the Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation will require further subscription after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

5 Requires Solar attenuating windscreen in some markets.

6 Updates will require data connection.

7 Fair use policy may apply. Includes 1-year subscription which can be extended after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

8 Fair use policy applies. After 20GB of data is used within a month, data speeds and functionality on the vehicle may reduce for the rest of the month.
For details of the Fair Usage Policy associated with this feature, please refer to the InControl Pivi Pro Terms at www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content.
HD video will significantly increase data usage.


In car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας), ή να απαιτούν πρόσθετο εξοπλισμό. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από τη χώρα – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και τους όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκειται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.

Οι διάφορες λειτουργίες του οχήματος (In-car features) πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνον υπό ασφαλείς συνθήκες. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν πλήρη έλεγχο του οχήματος σε όλες τις περιπτώσεις.

Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Μπορεί να ισχύουν Όροι Τελικού Χρήστη.
Android Auto είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.

Meridian είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Το λογότυπο Trifield όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.

NanoeTM είναι εμπορικό σήμα της Panasonic Corporation.