ΤΟ ΝΕΟ <br>RANGE ROVER

ΤΟ ΝΕΟ
RANGE ROVER

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΦΙΝΕΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
Πιστό στις ρίζες του και έτοιμο για το μέλλον, το Range Rover διατίθεται με plug-in hybrid* και mild hybrid κινητήρια σύνολα. Ένα αμιγώς ηλεκτρικό Range Rover θα πλαισιώσει την οικογένεια το 2024.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Η αφαιρετική σχεδιαστική φιλοσοφία είναι απαλλαγμένη από κάθε περιττή λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα μία συναρπαστική μοντέρνα εμφάνιση. Είναι το πιο επιθυμητό Range Rover που έχει δημιουργηθεί ποτέ.

Πατήστε για διάδραση

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Έχουν χρησιμοποιηθεί τα πιο ποιοτικά υλικά για τη δημιουργία ενός χαλαρωτικού περιβάλλοντος όπου όλοι απολαμβάνουν μία ανώτερη εμπειρία ταξιδιού.

ΑΒΙΑΣΤΗ ΦΙΝΕΤΣΑ

ΑΒΙΑΣΤΗ ΦΙΝΕΤΣΑ

Μοντέρνο και σοφιστικέ εσωτερικό, που υποστηρίζεται από εξαιρετικές λεπτομέρειες και διαισθητικό έλεγχο των σχετικών τεχνολογιών.
ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Επιλέξτε από δέρματα υψηλής ποιότητας και απολαύστε τη φινέτσα και την πολυτέλεια που ικανοποιεί τις προσδοκίες σας. Διατίθενται σε πέντε χρώματα.
ΒΙΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ

ΒΙΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ

Το premium ύφασμα KvadratTM και η επένδυση UltrafabricsTM αποτελούν πολυτελείς εναλλακτικές προτάσεις, ως απαλά υλικά με μοντέρνα εμφάνιση.
BESPOKE ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

BESPOKE ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

Προσαρμόστε το εσωτερικό σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ επιλέγοντας από πέντε ξύλινες επενδύσεις και μία ποικιλία υλικών και φινιρισμάτων.

ΤΟ ΝΕΟ RANGE ROVER SV

Μία συναρπαστική εκδοχή της Πολυτέλειας & Εξατομίκευσης του Range Rover.​

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΦΙΝΕΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΦΙΝΕΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Η φινέτσα βρίσκεται στο επίκεντρο του Range Rover, προσφέροντας πολυτέλεια και άνεση στο ταξίδι για μέχρι επτά ενήλικες.
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η τεχνολογία του Range Rover είναι σχεδιασμένη για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, από μία σειρά χαρακτηριστικών υποστήριξης οδήγησης μέχρι το βραβευμένο μας ** σύστημα infotainment, Pivi Pro.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Μία σειρά τεχνολογιών που αυξάνουν την άνεση και την αυτοπεποίθηση περιλαμβάνει τα συστήματα All Wheel Steering και Terrain Response 2, ως στάνταρ εξοπλισμό

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

Με Στάνταρ ή Μακρύ Μεταξόνιο, προσφέρει ανώτερα επίπεδα πολυτέλειας για τέσσερις, πέντε ή επτά ενήλικες.

RANGE ROVER SE

RANGE ROVER SE

Aπό 150,001

- Προβολείς LED Pixel με φώτα ημέρας DRL
- Ζάντες 21" Style 5112
- Online Pack με Data Plan1 και Amazon Alexa
- Ηλεκτρική πίσω πόρτα ελεγχόμενη με χειρονομίες
- Διάτρητα δερμάτινα καθίσματα Windsor
RANGE ROVER HSE

RANGE ROVER HSE

Aπό 159,637

- Ψηφιακοί προβολείς LED με φώτα ημέρας DRL και Προβολή Εικόνας
- Ζάντες 22" Style 7023
- Εσωτερικός καθρέπτης ClearSight2
- MeridianTM 3D Surround Sound System
- Καθίσματα με επένδυση δέρματος ημι-ανιλίνης
RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

Aπό 177,829

- Ψηφιακοί προβολείς LED με φώτα ημέρας DRL και Προβολή Εικόνας
- Ζάντες 22" 55.88 cm (22) Style 1073, Diamond Turned με Gloss Dark Grey
- Συρόμενη πανοραμική οροφής
- MeridianTM Signature Sound System
- Πίσω καθίσματα Κατηγορίας Executive
RANGE ROVER FIRST EDITION

RANGE ROVER FIRST EDITION

Aπό 185,642

Το Range Rover αναβαθμισμένο σε απαράμιλλο βαθμό.

- Σκούρα κρύσταλλα
- Ζάντες 23" Style 1074
- Φωτιζόμενες αλουμινένιες προστατευτικές πλάκες με λογότυπο First Edition
- 11,4" Rear Seat Entertainment
- Tailgate Event Suite με δερμάτινα μαξιλάρια
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Aπό 224,057

- Διαθέσιμο με Στάνταρ και Μακρύ Μεταξόνιο
- SV αποκλειστική σχεδίαση εμπρός προφυλακτήρα και μάσκας
- SV αποκλειστικές επιμεταλλωμένες λεπτομέρειες εξωτερικού
- Gloss White ή Satin Black κεραμικά χειριστήρια
- Προαιρετικό τετραθέσιο SV Signature Suite

*Διαθεσιμότητα από Ιανουάριο 2022.
*
*Νικητής βραβείου SMARTBEST για τις καλύτερα συνδεδεμένες τεχνολογίες, Νοέμβριος 2020.

[1]Οι τιμές είναι εκτιμήσεις του κατασκευαστή και θα αντικατασταθούν με τις επίσημες τιμές δοκιμών της Ε.Ε. μόλις αυτές είναι διαθέσιμες. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες μπορεί να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας επηρεάζονται από παράγοντες όπως το στυλ οδήγησης, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το φορτίο, οι εκδόσεις ζαντών και τα αξεσουάρ. Οι τιμές συλλέγονται με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία.

††Δείτε τις τιμές WLTP.

Οι τιμές είναι αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας επηρεάζονται από παράγοντες όπως το στυλ οδήγησης, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το φορτίο οι εκδόσεις ζαντών, τα αξεσουάρ, η πραγματική διαδρομή και η κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές αυτονομίας βασίζονται στο όχημα παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

1 Μπορεί να ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1-έτους, που μπορεί να επεκταθεί μετά το πέρας της αρχικής περιόδου σύμφωνα με υπόδειξη του Εμπόρου της Land Rover.
2Εάν οι οδηγοί που χρησιμοποιούν πολυεστιακά γυαλιά (με δύο ή μεταβλητές εστίες όρασης) αδυνατούν να προσαρμόσουν εύκολα την εστίαση της ψηφιακής εικόνας ClearSight, μπορούν να επιλέξουν την συμβατική εικόνα του κεντρικού καθρέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Σημειώστε ότι τα στάνταρ χαρακτηριστικά μπορεί να αντικαθίστανται όταν επιλέγετε εναλλακτικά επίπεδα εξοπλισμού. Τα στάνταρ χαρακτηριστικά επίσης μπορεί να εξαρτώνται από τη χώρα αγοράς του μοντέλου, την έκδοση κινητήρα και το κιβώτιο.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας), ή να απαιτούν πρόσθετο εξοπλισμό. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι διάφορες λειτουργίες του οχήματος (In-car features) πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνον υπό ασφαλείς συνθήκες. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν πλήρη έλεγχο του οχήματος σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από τη χώρα – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού. Η Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Κάποιες λειτουργίες της Alexa εξαρτώνται από τεχνολογία smart home. Η χρήση της Amazon Alexa απαιτεί λογαριασμό Amazon.

MeridianTM είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd.